U heeft ons vast al wel ergens gezien in de gemeente Barendrecht tijdens een van onze evenementen. Afgelopen jaren hebben we o.a. Het Olympisch Dorp georganiseerd, De Wielerronde Barendrecht, de Kerstmarkt en een Sinterklaasvoorstelling in Het Kruispunt. Vanaf dit schooljaar volgen er nog meer evenementen. benieuwd waar en wanneer ze plaatsvinden, kijk dan in ons activiteitenoverzicht. Organiseert u zelf een evenement waarbij we kunnen ondersteunen in de vorm van activiteiten/materialen, neem dan contact met ons op.

Sinterklaas show
Sinterklaasvoorstelling 2018
Theatershow “Sinterklaas is toe aan vakantie”. Op zondag 2 december 2018 organiseren we in samenwerking met Sinterleaus een spetterende show. Na de show zijn er mogelijkheden om met de Sint op de foto te gaan en een kadootje uit te zoeken in de schatkamer.
De theatershow is in Theater Het Kruispunt en binnenkort start de online kaartverkoop. Familiekaart (2 kinderen en 2 volwassenen) € 32,00, losse kaartjes voor kinderen van 0 t/m 12 jaar zijn € 10,00 per kind en begeleiders betalen € 7,50 per kaartje. Consumpties voor en na de show zijn verkrijgbaar bij Spruit.

Winterwonderland
Kerstmarkt 2018
Het is de traditie van Marlyne. Elk jaar is iedereen van harte welkom op onze kerstmarkt. U kunt hier natuurlijk terecht voor een lekker hapje en drankje, maar ook voor uitdagende kinderactiviteiten, zoals schaatsen en een stormbaan. Viert u Oudjaarsavond ook altijd met een oliebol? Hier kunt u voordelig een voorraad inslaan! 

Olympisch Dorp 2019
Olympisch Dorp 2019
Elk jaar wordt er in Barendrecht gestreden om de bekers tijdens ons sportieve hoogtepunt 'Het Olympisch Dorp'. Het Dorp bestaat uit 2 delen, namelijk de In&Outdoor Arena en het Holland Limo House. In de Arena vinden alle sporten plaats, zoals voetbal, boogschieten, handbal en (knots)hockey. In het Holland Limo House vindt de lunch plaats en kan er gespeeld worden in de springkussens en met de gezelschapsspelen. Natuurlijk kan en onbeperkt limonade worden gedronken en delen we fruit uit.

De Wielerronde Barendrecht
Tijdens de Tour de France vindt er in Barendrecht ook een wielerspektakel plaats, namelijk de Barendrechtse Wielerronde. Semi-profs maken de dienst uit wie er met de buit vandoor gaat. 1 ding is zeker. Ook tijdens deze wielerronde gaat het er hard aan toe! Marlyne In&Outdoor verzorgt tijdens dit evenement het horeca plein en de kinderactiviteiten. 

Ondersteuning bij uw eigen evenement
De medewerkers van Marlyne In&Outdoor helpen uw graag mee om uw eigen evenement te doen slagen. Waar kunt u aan denken? U kunt onze uitgebreide sport&spel materiaal huren. Wat te denken van een Outdoorpakket, een zeskamp, bubblevoetballen of een stormbaan (14! Meter), niks is te gek. Onze instructeurs verzorgen graag clinics tijdens bijvoorbeeld een jeugddag op de sportvereniging of bij u in de straat tijdens een wijkfeest.
Voor vragen m.b.t. de oppasservice tijdens uw evenement, klik dan hier.